Samenwerken

Samenwerken met Rapido Wasstraat


Wilt u een high-performance, borstelvrij wasstraat op zetten? Kansen zijn beschikbaar! Ons team zal met u samenwerken, uw wasstraat ontwikkelen alsof het onze wasstraat is en samen ons bewezen, succesvolle borstelvrij wasstraat reproduceren.

Geautoriseerde distributeur
Wij zijn de enige geautoriseerde distributeur en importeur in Benelux van borstelvrij wasstraat van het beste merk. 

Manufacturing
Met meer dan vijf jaar productie-expertise inventariseert Rapido Wasstraat een volledige lijn van borstelvrij apparatuur van wereldklasse.

Installatie
Traditionele installatieprogramma's zijn duur en tijdrovend. Ons installatieteam reist voltijds en ontwikkelt het systeem sneller en efficiënter.

Ondersteuning
Een partnerschap met Rapido Wasstraat wordt geleverd met levenslange ondersteuning. Ons team streeft ernaar om ervoor te zorgen dat uw was altijd 100% werkt.

We hebben het voordeel
Al meer dan een jaar zijn we bezig met het bouwen van de beste systemen en processen om uitstekende borstelvrij wasstraten voor auto's te creëren. Onze faciliteiten onderscheiden zich van de rest.

Groen
Energiezuinige wasapparatuur, LED-verlichting en helder ontwerp.

Iconisch ontwerp
Een uitnodigend ontwerp met opnamesnelheden die recordinstellingen vastleggen en een indrukwekkende klantenloyaliteit genereren.

Perfecte lay-out
Gemakkelijke ingangen, natuurlijke stapeling en een links-in / rechts-uit verkeer laadpatroon.

Wilt u meer informatie over onze Samenwerking? Dan kunt u mailen naar mike@rapidowasstraat.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Download hier je brochure. Hieronder vindt u de brochures die u kunt downloaden. Klik op de brochure om het document (pdf) te openen.Touchless car wash