Samenwerken

Samenwerken met Rapido Wasstraat


Wilt u een high-performance, borstelvrij wasstraat op zetten? Kansen zijn beschikbaar! Ons team zal met u samenwerken, uw wasstraat ontwikkelen alsof het onze wasstraat is en samen ons bewezen, succesvolle borstelvrij wasstraat reproduceren.

Geautoriseerde distributeur
Wij zijn de enige geautoriseerde distributeur en importeur in Benelux van borstelvrij wasstraat van het beste merk. 

Manufacturing
Met meer dan vijf jaar productie-expertise inventariseert Rapido Wasstraat een volledige lijn van borstelvrij apparatuur van wereldklasse.

Installatie
Traditionele installatieprogramma's zijn duur en tijdrovend. Ons installatieteam reist voltijds en ontwikkelt het systeem sneller en efficiënter.

Ondersteuning
Een partnerschap met Rapido Wasstraat wordt geleverd met levenslange ondersteuning. Ons team streeft ernaar om ervoor te zorgen dat uw was altijd 100% werkt.

We hebben het voordeel
Al meer dan een jaar zijn we bezig met het bouwen van de beste systemen en processen om uitstekende borstelvrij wasstraten voor auto's te creëren. Onze faciliteiten onderscheiden zich van de rest.

Groen
Energiezuinige wasapparatuur, LED-verlichting en helder ontwerp.

Iconisch ontwerp
Een uitnodigend ontwerp met opnamesnelheden die recordinstellingen vastleggen en een indrukwekkende klantenloyaliteit genereren.

Perfecte lay-out
Gemakkelijke ingangen, natuurlijke stapeling en een links-in / rechts-uit verkeer laadpatroon.

Wilt u meer informatie over onze franchiseformule? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen naar mike@rapidowasstraat.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Productgegevens

De nieuwste automatische wasstraat van Rapido in Nederland verhoogt de norm voor borstelvrij carwash-apparatuur. Smart 360 ™ -technologie maakt het mogelijk om het wassysteem te laten reageren op de dynamische omstandigheden in de wasruimte en het in staat te stellen "voor zichzelf te denken", de inwerktijd te verhogen en het wasproces te optimaliseren.

Aanzienlijk snellere wassnelheden leiden tot een toename van de voertuigdoorvoer en kortere lijnen die uw klanten gelukkig zullen maken. Vereenvoudigd ontwerp van de machine en lagere energie- en gebruiksfuncties verlagen de bedrijfskosten, wat leidt tot een winstgevender wasstraat.

Belangrijkste kenmerken

1. Intelligente onbemande systemen, self-service kaartbetalingssysteem.

2. Smart 360-technologie.

3. Intelligent chemisch mengsysteem.

4. Innovatieve rails met niet-weerstandsophanging.

5. Uniek ingebed systeem voor snelle luchtdroging.

6. Digitaal spraakbeveiligingsalarmsysteem.

7. Defect autocontrolesysteem.

8. Eén belangrijk anti-bevroren systeemfuncties

1. Hogedruk voorwas voor onder chassis en wielen.

Uitgerust met een unieke chassis- en ventilator voor afvoer functie, kan 90 bar hogedrukwater effectief vuil verwijderen van het chassis, de zijwanden en de wielen van het voertuig.
2. Smart 360-roteer de arm, spuit verschillende waschemicaliën in met uiterst nauwkeurige doseertechnologie.

100% nauwkeurige meting met instelbare ratio. slechts 20 ~ 50 ml voorweken verbruik voor het wassen van een auto door middel van hoge precisie schampoo mengsysteem, bespaar materiaal en kostenefficiënt.

Automatische borstelvrij systeem.3. Slimme 360 ​​roteer arm, spoel carrosserie 360 ​​° met water onder hoge druk.

Voltooi 360 ° roterend binnen 28 seconden, waterbesparing van 50%, elektriciteitsbesparing van 60%, automatische detectie van de lengte en breedte van het voertuig, tot 80 bar hogedrukwater kan het vuil gemakkelijk verwijderen.

360 hogedruk wasstraat
4. Magic color polish shampoo

Dik schuim zorgt ervoor dat het onderhoudsonderhoudscomponent vollediger in contact komt met vuil, waardoor de efficiëntie van decontaminatie verbetert, waardoor de verf meer vochtig wordt, felle lichten.

Unieke soft-type breedspectrumactiviteit van ionenreinigingsmiddelen, emulgerende effectieve dagelijkse reinigingsvuil op de carrosserie en niet-corrosief voor de autolak, wielen, banden, vensterglas.


5. Zacht water met kristallen wax coat

Zacht water kan magische kristalcoating, kleurenshampoo en was volledig geadsorbeerd lichaamsoppervlak maken, een meerlaagse beschermende film tegen interactie-sterkte vormen, autolak glorieuzer en mooier worden met duurzame verfbescherming.

Kristalbekleding van was kan worden gegenereerd in het polymeer van de lakoppervlaktelaag, de waterontharder gesmolten tot een harde beschermende film, met superieure bescherming van autolak, en biedt anti-zure regen, vervuiling, UV-erosie.6. Uniek ingebouwd systeem voor snelle luchtdroging.

Configureer drie 5.5kw en één 4kw motoren ingebed in de wasmachine, controleer de luchtstroom door vier cilindrische afzet, de eerste taak is om een ​​bos van wind te verdelen die windweerstand na volgen luchtstroom om het oppervlak van de auto te drogen te verminderen,
optimaliseren van de kenmerken van windsnelheid, andere traditionele type ventilator is om de snelheid te verbeteren, maar wind is geminimaliseerd bij het aankomen van de carrosserie, en in feite is de high-speed luchtstroom de beste gedroogde oplossing.Gebruiksvriendelijk ontwerp

* LED met stembegeleiding

* Automatisch schone achteruitkijkspiegel

* Defecte record met gegevensrapport

* Automatische standby-service

* Multi control-modus (zou kunnen bedienen wassysteem via aanraakscherm, magnetische kaart, betaalstation knop, afstandsbediening)

Koop optioneel Overglow Hi-Gloss-toepassingssysteem voor 360 met kleurrijk LED-licht trekt bestuurders van straat en naar uw wasruimte!

360 OverGlow Hi-gloss applicatiesysteem